Fredag igen…

Igår var vi hos kuratorn, det var en  bra stund vi hade. Det känns så skönt när vi går därifrån, hon får mig mig/oss att förstå varför vi tänker på vissa sätt & hur vi reagerar på olika saker. Jag är otroligt känslig på vad människor säger till mig, jag vet att dom menar väl, men jag tolkar det på ett helt annat sätt &  blir ledsen. Vi blev erbjuden att få stöttning framöver om vi väljer att göra ett nytt försök, hon trodde att det var bra om man hade stöd under hela processen. Under alla år vi har kämpat så har vi aldrig blivit erbjuden att prata med någon, men nu händer det… Det kändes riktigt bra! Det är alltid med rädsla man genomgår en behandling, men samtidigt väldigt förväntansfull & glad. Den här gången kommer vara extra jobbig, så då kan det vara bra att ha någon vid våran sida.

Idag har jag tänkt att jag ska överraska mannen lite, när han kommer hem ska han få ta ett härligt bad. Jag ska laga en god middag under tiden han ligger i badet. Det var så länge sen jag gjorde något för honom. Jag vill att han ska känna sig uppskattad & älskad. Han är så fantastisk på så många sätt mot mig & tjejerna. Han ställer alltid upp, världens bästa på alla sätt!

Jag längtar tills vi blir så starka igen så vi orkar åka & fiska, göra saker som vi brukade göra förut. Jag saknar det, men just nu känns det mest bara jobbigt att packa en väska & dra iväg. Men den tiden kommer, det är jag säker på… det får ta sin tid. Jag tror att det är dumt att förhasta sig i saker.

wpid-DSC_0856.JPG

 

Jag ska nu göra mig i ordning för att gå & fika med tjejerna, det är också något jag saknat. Det var så länge sen, så det ska bli jätte mysigt!

wpid-20131009_174905.jpg

 

TREVLIG HELG!

 

 

 

 

 

 

 

 

One Response to “Fredag igen…”

  1. Elin says:

    Trevlig helg önskar jag er! kramkram

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu