Grattis…

 

Idag fyller svärfar 70 år, vi tänkte åka & uppvakta honom idag, men han är inte hemma. Vi får vänta tills på lördag när det ska vara “kalas” för honom. Önskar dig en härlig dag käre svärfar!

 

Helgen har varit helt ok, vi har tagit det väldigt lugnt. Det är så skönt att bara vara hemma & inte ha något speciellt inplanerat. Igår när vi var & handlade var det nära att jag fick en ångestattack, det var så mycket folk & det var varmt. Det är tur att jag har lärt mig att hantera det när jag känner att det är på gång, nu kom det när vi stod i kön så jag visste att snart får jag komma ut. Då får jag ta djupa andetag, så brukar det gå bra.

Efter vi hade handlat så hämtade vi upp Pauline. Vi åkte hem till oss, Mårten kände sig lite trött så han la sig i soffan & vilade, jag & Pauline bakade muffins med choklad & banan, riktigt mumsiga blev dom. Cornelia kom hem så vi hade lite tjejträff i köket ;) . Lördags middagen blev tortillaknyten med spenat & kyckling, mycket lyckat.

wpid-20140118_181811.jpg

 

Nu sitter vi i soffan & dricker kaffe & tittar på skidskytte, söndagsmys! Vi ska ta & klä på oss & ta en promenad innan det blir mörkt ute igen…

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu