Ledig…

Då var det fredag igen & ledig i 2 dagar, alltid lika skönt. I dag efter jobbet ska jag ta en sväng på stan & uträtta lite ärenden, sen hem & förbereda middagen, vi ska ha Pauline & Jocke på middag (äldsta dottern & pojkvän), det ska bli så mysigt. Tänkte bjuda på älgbiffar med kantareller & rotfrukter i ugn Älgbiffar med kantarellsås

& till efterrätt blir det kladdkakecheesecake

Hoppas att dom tycker om det :) . Tänkte att jag skulle hinna klippa mannen också, innan dom dyker upp. Han är verkligen långhårig nu, så det behövs vill jag lova.

Veckan har rullat på som vanligt, det har varit en Cornelia vecka (yngsta dottern) men idag var det byte. Blir tomt när hon inte är hos oss. Vi har det annorlunda nu, innan jul så var det oftast 4-5 personer som bodde hos oss, nu är vi bara 2 & varannan vecka 3. Känns lite tomt, tar nog ett tag innan man vänjer sig. Förhoppnings blir vi fler igen… Om allt går bra så är vi fler kanske redan om 1 år. Vill så gärna hoppas & tro att det blir så men efter så många års besvikelse så vågar man inte hoppas på någonting längre… Undra hur många gånger vi har fått den där kallduschen, det är ett antal nu. Men upp med hakan nu, måste försöka vara positiv! Hur bitter, besviken, ledsen & rädd man än är så måste man försöka se framåt, det kan vara våran tur nu :)

Ha en underbar fredag!

 

One Response to “Ledig…”

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu