Börjar kvickna till…

Nu är febern borta & jag börjar känna mig lite bättre. Har fortfarande lite ont när jag andas & lite förkyld, men det är nog snart borta. Hoppas att jag inte har smittat mannen, han har inte “tid” att vara sjuk, han har fullt upp just nu. Avslöjar sen vad han har haft för sig :) , hoppas att det leder till något bra (speciellt för honom).

Ikväll hade jag tänkt att vi skulle läsa igenom mailen lite mer, vi har i stort sett bestämt oss men vill inte missa något. Jag kollade upp med våran privatklinik som vi har här i Östersund & med Kvinnokliniken vad de tar för ultraljud mm, man får räkna med 2-3 ultraljud innan det är dags att åka. Hos den privata kostar det 1200kr/besök & hos Kvinnokliniken 800kr/besök, så valet blev lätt. Det jag gruvar mig lite för är kostnaderna för medicinerna, det kan bli en hög kostnad om dom inte går på högkostnadskortet. Tänkte jag skulle ringa & boka en tid för provtagning, det är lite prover som ska tas, så det är lika bra att få det gjort. Vi har tagit alla de här proverna när vi var i IVF karusellen men de får inte vara äldre än 3 månader.

Tänk vilka tester & prövningar man får gå igenom när man inte kan få barn tillsammans på naturlig väg. Ibland kan jag bli lite irriterad på människor som “gnäller” på saker som för oss kan vara en bagatell, men då måste jag försöka tänka att just för dom kan det vara jobbigt, för dom kanske inte har varit med om så svåra & jobbiga saker & då blir det jobbigare för dom än för de som har gått igenom tuffa saker i livet. Ibland så önskar jag att vi kunde få byta liv med någon, men jag vet inte om jag skulle vilja vara utan våra erfarenheter & det vi gått igenom tillsammans, även om det har varit en hård väg, men vi har blivit starka tillsammans.

One Response to “Börjar kvickna till…”

  1. Eddy Zepp says:

    as soon as I detected this internet site I went on reddit to share some of the love with them.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu