En vanlig onsdag…

I går hade jag semester, eller egentligen inte för jag jobbade men inte på mitt ordinarie jobb. Jag jobbade åt Cornelias dansklubb för att tjäna in lite pengar till deras tävlingar, så jag var & hjälpte till i frukosten på Storsjöcupen. Helt otroligt vad stor den cupen har blivit, kul för Östersund. På kvällen var det stor invigning på Stortorget & karnevalståg med alla lag genom stan.

wpid-20130702_211716-1.jpgwpid-20130702_211401.jpg

wpid-20130702_204320.jpg

Vad det gäller våran resa till Prag så händer det inte så mycket… I  måndags skickade kliniken förhoppningsvis den sista medicinen, den kommer nog med posten idag. Tiden går så otroligt sakta när man väntar på något, jag vill att den här sommaren ska passera fort så det blir höst. Jag har aldrig längtat efter hösten förut men nu gör jag det. Jag har var in & läste i ett forum nu på morgonen. Det är ett forum där vi som går igenom samma sak kan bolla tankar med varandra, det är så skönt att “prata” av sig där. Vi förstår verkligen varandra. Det är både glädje & sorg, idag var det tyvärr många ledsna inlägg, då försöker vi andra att peppa på bästa sätt. Det är så tråkigt när det hela tiden ska vara något hinder i vägen , det räcker med att vi inte kan få barn på naturlig väg. Jag försöker verkligen att vara stark & leva på hoppet, & den här gången har jag faktiskt lite andra “vibbar” än vad jag har haft de sista IVF försöken vi har gjort. Nu är allt nytt & fräscht, så nu ska det gå :) . Med lite tur är det kanske bara 2 månader kvar tills vi får åka till Prag & få våra små embryon insatta, vi längtar efter er <3. Tänk att man kan längta efter någon som man inte vet vem det är, men vi vet att du/ni är våra små godingar.

 

2 Responses to “En vanlig onsdag…”

  1. Millard Horton says:

    I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. Cheers

  2. Winnifred Deslandes says:

    I think one of your advertisings triggered my web browser to resize, you might want to put that on your blacklist.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu