Försöker…

 TILL MIN SVÄGERSKA IDAG!

Våra tankar går till er idag, det kommer att gå bra. Vi håller tummarna!

 

Jag försöker göra det jag kan för att må bättre, men det vill sig inte riktigt! Jag tycker vissa stunder att allt känns lättare, men i nästa stund blir det jobbigt igen… Det är olika saker som gör att jag märker att jag inte mår riktigt bra, sover dåligt på nätterna (vaknar ofta), inget direkt matlust vissa dagar, har svårt att ta mig för saker (tar tid att komma igång), men jag märker också att jag/vi har lite lättare till skratt & det är positivt. Idag ska vi till kuratorn igen, det ska bli skönt att få prata av sig. Det blir att man pratar på ett annat sätt när vi är hos henne, hon ställer dom rätta frågorna & får in oss på ett annat tankesätt. Jag har fortfarande inte vågat mig ut bland folk när jag är själv, men ett steg i rätt riktning är att jag har varit ute & fikat i sällskap med dom jag känner mig trygg med.

Det kan nog tyckas att jag gnäller ibland & att jag/vi borde vara glada åt det vi har. Jag kan säga att det är  jag verkligen, det går inte en minut åt att jag ägnar en tanke till våra nära & kära. Jag vill att alla ska ha det bra & det är för dom jag bryr mig om & älskar som jag kämpar, utan alla i våran närhet så hade det varit tungt. Jag tänker ofta på alla ensamma människor, hur dom har det. Tänka att inte ha någon att prata med, gråta ut hos eller skratta tillsammans med. Det är nästan så man får dåligt samvete… Så jag är lyckligt lottad som har så många fina människor i min närhet!

Solen skiner & det är så fint ute så nu ska jag ta en promenad, det känns alltid bättre efter en härlig promenad.

 

HA DET GOTT & SKÖT OM ER!

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu