Längtar…

IMG_20141216_163300

 

Nu är det 17 dagar kvar till BF, tiden går så sakta! Längtar så mycket efter lilla Pyret <3. Det gör vi alla i familjen, som vi har väntat… Det mesta är fixat & klart, barnvagn, skötbord med tillbehör, spjälsängen är bäddad, kläderna tvättade & BB väskan packad (nästan). Vi är så redo att ta emot den lille/lilla nu :) .

Nu är det som vanligt igen, slut på alla helger. Jobb & skola som vanligt, det känns bra med lite rutiner igen. Trodde att 17-åringen  här hemma skulle ha problem att ta sig upp idag efter 3 veckors ledighet då hon helt & hållet vänt på dygnet, men det gick bra :) . Jag pysslar på här hemma som vanligt, träffar vänner & familj så mycket som det bara går. Jag är hyfsat pigg på dagarna, men kvällarna är slitsamma. Då har jag ont lite här & var, men jag ska inte klaga ;) . Sista veckan har jag fått mycket vätska i kroppen så jag har blivit ganska svullen. Barnmorskan sa igår att jag skulle vila förmiddag & eftermiddag (sämst på att vila), reducera vätskeintaget & inte så mycket salt mat.

Tänkte ta en promenad nu men det tar emot, inte speciellt mysigt väder ute. Blötsnö & blåst, men som alltid så känns det bra när man har tagit sig ut en stund.

 

 

5 Responses to “Längtar…”

 1. malin says:

  Åh vad kuuuul! :)

 2. Life of Johanna says:

  Hoppas er kikar ut snart. Jag är beräknad till 6mars :)

 3. verro72 says:

  Hej Helena :)

  Jag har tyvärr inte Facebook. Vad kul att vi har barn i ungefär samma åldrar :)

 4. Helena says:

  Hej! Hoppas allt har gått bra för er. Jag skriver för att bjuda in dig till Favebookgruooen Mamma kring 40. Vore roligt om du vill vara med. Tyckte det var extra kul att hitta dig. Jag är 40, väntar barn och har en 20-åring hemma och en 16-åring! /Helena

 5. Life of Johanna says:

  Förstår att du längtar :)

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu