Det närmar sig…

Nu är det 38 dagar kvar till BF, börjar kännas nu. Mycket tankar kring förlossningen, hur kommer det att gå? Jag vet att det kan vara en riktigt långdraget & att det gör fruktansvärt ont, men att det efteråt är som bortblåst. Sen är det där med orken, jag är inte 20 längre… men jag är inte ensam om att få barn vid min ålder, vet många runt om mig som fixar det galant :) . Jag känner mig iaf lugn kring själva föräldraskapet, lugn & trygg i mig själv & i vårat förhållande. Vi längtar så mycket efter Liten nu <3

Dagarna rullar på & vi närmar oss jul & nyår. Julen är inte min favorit tid på året, tyvärr… jag gillar tiden före med allt pyssel & mys. Det är självaste julafton jag har svårt för. Det är så mycket förväntningar kring jul & det är så många runt omkring som man ska försöka göra nöjda (vilket är omöjligt att göra så det blir bra för alla). Men vi försöker göra det bästa av allt, vi gör på vårat sätt :) . Huvudsaken är att vi får en chans att träffas allihopa, sen vilken dag det är spelar ingen roll. Jag tänker på alla som är helt ensam under julen, dom som inte har valt det utan dom som verkligen är ensam. Det finns dom som väljer att vara själva & då är det okej, men alla andra stackare. Jag önskar att det fanns något man kunde göra för alla de människorna. Vi har problemet att vi har så många att tänka på & ska försöka hinna med alla, vilket känns hemskt att säga när andra inte har någon! Det finns ingen tid på året som Psykiatrin har så mycket att göra, så många som söker sig dit då. Alla barn som lever i misär, med missbrukande föräldrar. Mer reklam på tv vart barn kan vända sig som lever med någon som dricker eller på annat sätt missbrukar, lider så med dessa barn. Det finns en hemsk baksida på den här helgen som är fruktansvärd & jag tror att det är därför jag inte riktigt kan njuta av den.

Jag har bakat en hel del, det har blivit mycket julgodis såklart ;) , men även matbröd som limpor & frö knäcke. Det är så kul & speciellt roligt när det är uppskattat hos dom här hemma. Har lite kvar att fixa innan jag är klar & kan känna mig nöjd.

DSC_0701

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu