Ännu en ny vecka…

Då var det måndag igen. Den här veckan ska vi få svar på våra prover som ska skickas till kliniken i Prag, hoppas att det blir i början på veckan så att kliniken kan få provsvaren den här veckan. Nu vill vi komma igång, har väntat länge nog nu.

Det har varit en bra helg, i fredags efter jobbet så spacklade & slipade jag köksbordet & stolarna. Vi fick främmande i omgångar under hela fredagskvällen,det var så himla trevligt! Jag älskar när det händer grejer. Jag hann även med att måla bordet. Lördag morgon fortsatte jag med målandet & självklart så försökte vi oss på melodikrysset även denna lördag. Sen mötte jag upp mamma & Pauline på stan för att ta en sväng på Gregoriemarknaden, helt galet vad folk det var. Även Mårten gjorde oss sällskap en stund :) . Gick hem & bytte om för en promenad, helt underbart väder.

DSC_0741

DSC_0747                                DSC_0742

DSC_0743

På kvällen var vi bjudna på middag hos vänner, vi åt gott & tittade på melodifestivalen. En mycket trevlig kväll. Vaknade i bra tid på söndagen & solen var framme, så vi packade en ryggsäck med gofika & gav oss ut. Har hunnit med en hel del den här helgen & träffat underbara människor :) .

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu