Ingen bra dag…

Idag känner jag mig inte alls på topp, vet inte riktigt vad det är! Har så mycket tankar, tänker på alla som har det jobbigt & svårt på olika sätt. Det är så många som får kämpa så mycket, just nu är det många i våran närhet som har det jobbigt & svårt på olika sätt. JAG ÖNSKAR JAG KUNDE GÖRA NÅGOT!  Vi finns här om ni behöver oss.

Tankarna på våran barnlöshet kommer upp mer de dagar som är lite jobbigare än andra, tänk att vi har väntat i över 5 år på att få ett barn tillsammans. Ibland känns det som att det aldrig kommer att ske, men i nästa stund så ändrar jag mig & säger åt mig själv att inte ge upp! Jag har mina dagar när jag deppar för att sen komma igen & ta nya tag. Nu kämpar vi på ett tag till & hoppas på det bästa.

Dagen blev inte bättre av att jag ramlade i går när vi var ute & gick. Jag kände inte så mycket i går, men idag klarar jag knappt av att lyfta armen. Jag avvaktar ett tag till, blir det inte bättre så måste jag ringa Hälsocentralen.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu