Mysig helg…

I helgen har vi varit i Oviken, vi har haft en lugn & skön helg. Varit ute mycket, trots stormen som kom in över länet på lördagen. Vi har promenerat, grillat korv, skottat, stekt kolbullar, ja det har varit toppen. När det blåste för mycket gick vi in, då blev det bakning. Lyckades få till 2 limpor matbröd & en plåt med bountykakor. Det har varit mycket skidåkning på tv så det har varit fullt upp med det :) . Nu har vi en ny vecka framför oss, jag hoppas det blir en bra vecka för oss alla med mycket kärlek & glädje.

 

 

DSC_0737

DSC_0738 DSC_0734

DSC_0733

 

VA RÄDDA OM VARANDRA!

 

 

2 Responses to “Mysig helg…”

  1. verro72 says:

    Tack :)

  2. anette gustafsson says:

    fin blogg ,jag har även mammatillleo.wordpress.com

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu