Fredag…

Jaha.., då var det fredag igen! I helgen har vi inga speciella planer, ska försöka att sova ut ordentligt i alla fall. Vi var & hyrde några filmer igår så det kan nog bli en film eller två i kväll. Imorgon tänkte vi försöka åka till Oviken. Skulle vilja ta en skotertur upp på fjället, skulle vara så himla härligt. Det var ett tag sen vi gjorde det nu. Det är så mycket jag vill hinna med på helgerna, men ibland måste jag bromsa mig själv lite grann, annars skulle vi aldrig få en lugn stund! Jag har i och för sig en sambo som är ganska duktig på att stoppa alla mina ideér & tur är nog det ;) .

 

I kväll blir det en stor skål av den här varan, jag är tokig i lösviktsgodis. Jag försöker dra ner på det, är inte så bra för hälsan. Vi har alltid frukt & bär hemma, så blir suget för stort på veckorna så får jag nöja mig med det & det går bra, för det är gott & det känns bra när man äter det.

TREVLIG HELG!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu