Väntan…

Nu är jag trött på att vänta, vi har väntat tillräckligt länge nu! Varför ska allt ta sådan tid, vad vi än ska göra så tar det tid. Vi får vänta på journaler, läkartider, provsvar, ja allt känns det som. Vi är trötta på det nu! Jag försöker verkligen att hålla humöret uppe, men vissa dagar går det bara inte. Idag är en sådan dag när jag känner mig lite “nere”, har varit lite smått irriterad hela dagen så nu känns det skönt att få gå & lägga sig & vakna upp till en bättre dag. Imorgon ska vi till läkaren & jag hoppas verkligen att det INTE blir några problem där, jag orkar inget mer strul.

Jag vet att det är dom som har de värre än vad vi har det & jag tänker på er i massor! Jag hoppas att det kan ordna sig till det  bästa för oss alla. Va rädda om varandra!

hämta

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu