Varma tankar…

   

Väldigt fina & betydelsefulla ord för mig. Jag fick ett halsband för 4 år sedan med dessa ord på av min sambo, Pauline & Cornelia, sedan dess bär jag det nästan varje dag. Vi behöver alla tron, hoppet & kärleken. Vissa behöver det mer än andra & jag hoppas att ni kan ta till er det även i de svåraste stunderna när allt känns jobbigt. Vi måste vara rädda om varandra & visa att vi bryr oss om varandra.  Jag personligen är inte så mycket för alla högtider vi har där man ska umgås med släkt & familj & alla ska vara glada & snälla mot varandra just den dagen, jag tycker att man kan visa det vilken dag som helst. Tycker att det blir lite som ett spel, jag tänker på alla som sitter själva & inte har någon att dela saker med. Tänk hur dom har det, måste vara fruktansvärt! Alla pratar så stort om vad dom ska göra på jul t.e.x, hur många dom ska vara på julafton & vad mysigt dom ska ha, hur känns inte det i hjärtat på någon som inte har någon? Vet inte vart jag vill komma med detta mer än att jag tycker att vi visar alldeles för sällan hur mycket vi tycker om någon & att vi bryr oss. Det behövs så lite…

 

One Response to “Varma tankar…”

  1. Reggie Heeralall says:

    I conceive this internet site has got very wonderful composed subject matter articles.

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu