Ruskväder…

Idag har vi riktigt tråkigt väder här, det blåser & snöar. Det är en dag när man bara vill kura ner sig under filten & mysa. Jag har i alla fall kommit igång litegrand med bakningen, det är så härligt att fylla frysen med hembakat.

Först blev det kardemumma bullar med sesamfrön

DSC_0705

& sen kalljästa dinkel- och morotsfrallor

DSC_0701

När jag har börjat baka så vill jag bara göra mer & mer, funderar på vad jag ska göra nästa gång. Skulle gärna vilja prova på chokladbiskvier. Tänkte jag skulle göra en ananaspaj imorgon & ta med mig till Pauline, så hon har något att bjuda på i helgen när dom flyttar.

I går fyllde mamma år så jag tog en promenad till henne med en liten present, hon älskar änglar så det blev en kruka med änglar & en blomma.

Vi har inte fått svar från kliniken i Prag, jag gillar inte att vänta på saker, det spelar ingen roll vad det är. Jag har så svårt att bara gå & vänta på saker, jag vill att det ska hända NU helst nyss. Jag tycker om när det händer grejer & har ofta planer på vad som ska göras, min sambo tyckte att det var ganska skönt när jag hade feber för då höll jag mig lugn (skämtsamt), fast jag tror han menade det lite i alla fall :) .

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu