Ny vecka nya tag…

Det har varit en mysig helg. I fredags efter jobbet sprang jag på Pauline på stan, hon följde med mig & handlade. På helgerna försöker vi alltid att laga mat tillammans hemma hos oss, det är så mysigt att samlas i köket & prata om dagen & veckan som gått. I fredags var det tacos som stod på menyn, det var verkligen länge sen, så det var super gott! Cornelia skulle till en kompis, så vi blev själva. Vi var nog ganska trötta bägge två, orkade inte ta oss för så mycket.

Lördag morgon var det dags för melodikrysset & frukost till det. Gjorde oss i ordning & gick ut på stan. Vi skulle inhandla en present till min brors dotter som fyllde 10 år i fredags, det blev en bok & lite småpyssel. Hämtade Cornelia i Torvalla & sen ut till Lugnvik på fika, det är så mysigt att få träffa alla. Efter det tog vi en promenad till Pauline & Jockes lägenhet för att se hur det har blivit, så himla fint kommer det bli. Verkar som att dom kan flytta in till helgen, jag ska dit & hjälpa till med städningen, för det är något jag kan ;) ! Vi åkte & handlade & sen hem för att laga middag, även idag tillsammans. Grillade rotfrukter, kycklingfilé & murkelsås, det blev jätte lyckat! Cornelia & jag bakade cupcakes som jag skulle ha med mig till svärfar på söndagen, han fyllde år förra helgen så vi ska dit & fira honom lite så här i efterhand.

På kvällen fick vi besök av min bror med familj, dom hade varit & bowlat så dom kom förbi på en kopp te. Vi gick sen & hyrde några filmer, så det blev film kväll för oss med massor av godis. Hamilton 2, inte utan min dotter. Kanon film!

På söndagen så for vi till Oviken, fikade hos svärfar & sen en promenad. Framåt eftermiddagen åkte vi vidare till svärmor, vi var bjudna på middag där. Det var så gott, kotletter, klyftpotatis & kantarellsås, mums :) ! Vi blev proppmätta, så när vi kom hem på kvällskvisten var vi tvungna att springa av hos lite nere på isen. Det kommer bli så mysigt när Vinterstaden öppnar, hoppas på många härliga vårvinter dagar där. borg

Även söndags kvällen bjöd på film & godis, Snabba cash 2. Den var också väldigt bra, älskar att krypa ner under filten med massor av tända ljus & en bra film. Det är hög mysfaktor.

Nu hoppas vi på att vi får svar på vårat mail från kliniken i Prag i veckan så att vi kan sätta igång snart… 2013 ska bli vårat år!

 

 

 

One Response to “Ny vecka nya tag…”

  1. Ylva says:

    Hej Veronica!
    Nu har jag änligen läst allt som du skrivit! Internet här på vischan är som det är, och min galaxy s ska vi inte ens tala om. Sega skit-elektronik! :) Helt fantastiskt att få läsa om att ni närmar er steg för steg nu. 2013 kommer såklart bli ert år!
    Håll hoppet och modet uppe så kommer det gå fint ska du se :) Skönt att du frisknat till från febern också. Usch, sånt tar verkligen knäcken på en, man orkar ingenting när man är sjuk.
    Hoppas ni har det bra i erat nya fina hem( det ser ut som att ni har det jättemysigt!) och att ni får hålla er friska och starka nu. Alla dina mat-bilder får det att vattnas i munnen, du borde bli kock Veronica! ;) Vi tänker på er! <3Massa kramar /Ylva

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu