Trött…

Då var det måndag igen, i morse var det riktigt tungt att kliva upp, hade velat sova några timmar till. Känner mig så trött idag & hjärnan går på högvarv, tankarna är många idag. Känner mig ganska trött psykiskt, skulle behöva boosta mig.

Helgen har varit bra :) I fredags var jag ledig, vi skulle ha städat i Pauline & Jockes lägenhet men dom är inte riktigt klara så det blev en mysdag istället, på morgonen kom min fina vän Jeanette på besök, vi fikade & surrade om allt, sen gick vi upp på stan & träffade Pauline. Lite shopping & sen gick Pauline & jag hem till mig. Pauline var kvar en stund & fikade innan hennes skjuts kom. Vi började förbereda middagen, det blev en lättsam middag. Grillade kycklingklubbor, klyftpotatis & 2 olika dipper. Gott blev det! Lördagen bjöd som vanligt på melodikrysset, sen en sväng på stan & träffade mamma. Vi skulle göra en trav rad tillsammans. Efter det blev det en lång promenad på isen, helt underbar dag.

 DSC_0708 När vi kom hem så kom Cornelia & en kompis till henne för att äta lite lunch, dom hade en dans show i helgen så mellan föreställningarna så skulle det ätas. Sen fick vi besök av pappa & Anne-Marie, kaffe & bullar blev det till fika. Det är så mysigt med främmande. När dom skulle gå till bussen så gjorde jag sällskap med dom. Jag skulle inhandla lördagens middagsmat, det blev stekt rostbiff, rotfrukter & bearnaiesås & självklart en stor sallad till det. Vi hade inte planerat något för kvällen, så det blev en tripp till Christer & Jeanette i Torvalla. Det var mysigt som vanligt :) .

Söndagen blev en slappardag som innehöll en promenad, pizza, godis & film. Vi kollade på Hypnotisören, himlans bra film!

Vet inte hur jag ska göra, jag mejlade till kliniken förra fredagen om lite funderingar vi har, men jag har inte fått svar än. Nu vet jag inte om jag ska höra av mig till dom igen, eller om jag ska vänta några dagar till. När vi mejlade första gången så fick vi svar så fort, men det kan hända att dom har mycket just nu, så jag avvaktar ett tag. Skulle så gärna vilja börja planera, nu vet vi ingenting. Kan nog vara mycket därför jag känner mig så slut, helt omedvetet så tror jag att det tär mer på en än vad man tror.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu