Vecka 31

Nu var det ett tag sen igen…. SORRY! Har varit lite mycket sista tiden, men nu har jag tid :) . Har blivit sjukskriven på heltid nu, så pysslar jag på här hemma. Jag älskar att baka, så det kommer bli mycket av den varan. Jag har nu gått in i vecka 31, helt galet vad tiden går fort :) . Vi har nog inte fattat än att det verkligen är på riktigt, som vi har längtat efter det här lilla Pyret. Vi är så lyckliga & Pyret kommer få världens bästa storasystrar på alla sätt <3.  Jag mår helt ok, anledningen till att jag är sjukskriven är att jag har lite för mycket & för kraftiga sammandragningar så här tidigt i graviditeten, så jag försöker att ta det lite lugnare än vanligt. Jag är tyvärr inte så duktig på att ta det lugnt, men nu har jag inte så mycket att välja på, jag är väldigt begränsad i vad jag klarar av.

Nu finns det dumlekakor, grahamsbullar & tekakor i frysen. Bara att fortsätta att fylla på, det går alltid åt :)

 

Snart kommer mannen hem så jag ska ta & börja med middagen. Det känns att det var länge sen jag skrev, har blivit lite ringrostig ;) . Ska skärpa mig!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu