Vilken dag…

Jag har nog aldrig varit med om att en måndag har gått så fort som idag :) , helt galet mycket att göra. Skönt att ha måndagen avklarad, nu blir det bara bättre…

Helgen har varit bra, inte gjort speciellt mycket. Lagat god mat, kollat på OS (såklart :) ), haft middagsgäster & varit ute en hel del. Har en förmåga att vara uppe sent fredag & lördag, men vaknar i alla fall lika tidigt som när jag jobbar, så det blir nästan mindre sömn på helgerna än på vardagarna. Jag vill göra så mycket som möjligt på helgerna, så jag har inte tid att sova ;) .

Det är bra precis 2 månader sen jag låg på sjukhuset & var mitt i det värsta i hela mitt liv, ibland sjunker jag in i min egna lilla värld & funderar väldigt mycket. Det känns fortfarande väldigt overkligt det som hände oss. Det går verkligen inte att beskriva med ord hur ont i hjärtat det gjorde & gör fortfarande. Att tiden läker alla sår vet jag inte om jag håller med om, det kommer alltid att finnas ett ärr i hjärtat. Vi gör allt för att gå vidare & försöker se ljust på framtiden. Den längtan vi har kommer alltid att finnas!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu