Fredagsmys…

Då var den här veckan avklarad :) , blir lika brydd varje vecka. Det är lika tungt varje måndag morgon när klockan ringer & jag undrar varje måndag hur jag ska orka hela veckan, men så vips är det fredag igen :) .

Vi kämpar på & försöker leva som vanligt efter allt som hänt, inte lätt men det måste gå på något sätt… Vi har blivit lite trög på många sätt, har svårt att hitta på saker. Vill gärna göra saker men det tar som emot lite. Nu börjar det närma sig våren & då kanske det blir lite lättare. Det bästa med våren är när man kan sitta på isen :) , grilla, sola & pimpla. Så himla härligt!

Har tänkt mycket på vårat nästa besök i Prag, vi kommer nog att vara lite hemlighetsfull med den resan. Det känns så jobbigt att ALLA ska veta om när vi ska åka, det blir att man känner sån himla press. Förra gången visste de flesta om att vi varit i Prag & vad vi hade gjort där & självklart så var alla nyfikna på resultatet, det blir en enorm stress. Eftersom de flesta i våran närhet vet vad vi gör så är det lite svårt att hålla det “hemligt”, men lite hemlig kommer vi nog att vara den här gången.

Bilder från mina dagliga kvällspromenader, så fint :)

wpid-20140217_174844.jpgwpid-20140217_174907.jpg

wpid-20140217_174751.jpgwpid-20140217_174800.jpg

 

 

 

 

 

 

 

3 Responses to “Fredagsmys…”

  1. Happylillam says:

    ❤️ <3

  2. verro72 says:

    Självklart :) , vore hur mysigt som helst!

  3. Happylillam says:

    Ååå… kan inte vi få sitta där på isen i vårsolen me er… ?

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu