Grattis…

Hoppas att du får en bra dag, vi ses i eftermiddag! 

Jag tror att det kan ordna sig med blodproverna, men jag blir så less att man hela tiden får tjata sig till saker om man ska få det gjort. Kliniken i Prag är så otroligt hjälpsamma, där finns inga hinder, dom hjälper oss gärna på alla sätt med det dom kan. Jag tror inte att jag kommer att kunna göra hysteroskopin , det kommer att bli för dyrt om jag ska göra det här i Sverige. Det var inget måste, men en rekommendation från läkaren. Jag hoppas verkligen att allt kan lösa sig i slutändan. Det tar så mycket på krafterna att hålla på att försöka ordna allt. All information & alla läkarbesök, ja allt ska man ta reda på & boka själv.

Tack än en gång till er som ger oss stöttar oss i det här, det betyder så otroligt mycket!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu