Vill så gärna…

Jag skulle så gärna vilja komma igång & jobba igen, jag har pratat med dom på jobbet & förhoppningsvis får jag besked idag om det går att lösa på något bra sätt. Det skulle vara bra för mig att komma ut & jobba för att känna mig för hur jag egentligen mår, men som läget är nu så kan jag inte jobba på det sättet som jag gjorde innan sjukskrivningen. Hoppas verkligen att jag får besked idag. Jag trivs med jobbet & vill inget hellre än att komma tillbaka, men jag är inte tillräckligt stark än för att “flänga” runt varje dag på olika arbetsplatser.

Igår träffade jag min mamma & mina 2 brorsbarn, vi var på Jamtli. Vi fikade & sen var vi in på museet & tittade, barnen lekte & roade sig med allt där inne. Så härligt att se deras fantasi skena iväg, helt plötsligt så levde dom för flera hundra år sedan. Det var så länge sen jag träffade dom så det var så mysigt att få någon timme tillsammans med dom.

wpid-20140122_150725.jpg

wpid-20140122_154318.jpg

 

 

Jag märker att jag inte är som jag var förut, jag blir väldigt lätt trött & har svårt att ta tag i saker. Mycket beror nog på att jag inte sover som jag ska. Nätterna har verkligen varit jobbiga sista tiden, vaknar flera gånger per natt. Vill verkligen inte ha det så här, det måste bli ändring nu. Jag försöker se framåt på ett positivt sätt, det måste vända snart… Så är det bara! Jag alltid haft den inställningen att det kommer ordna sig & det ska det göra nu också :) .

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu