Är jag redo…

Jag vet verkligen inte hur jag ska jag göra, är jag redo att börja jobba? Ena stunden känns det bra & i nästa stund blir jag alldeles skakis av tanken. Jag ska ringa & prata med kuratorn idag, när vi var där förra veckan så tyckte hon att det kunde vara bra om jag mjukstartade. Får se hur det går att lösa. Inatt var det en orolig natt igen, vaknade strax efter 2, var upp på toaletten & sen låg jag vaken ett tag, vet inte hur länge, jag somnade om till slut i alla fall.

Vi fick svar från våran koordinator igår, jag blir så glad när vi får svar från henne. Det ger mig hopp om framtiden, det är en härlig känsla. Hon hade lämnat mina frågor till läkaren & skulle återkomma till oss inom några dagar. Det känns bättre när vi har det här att se framemot, jag längtar verkligen tillbaka.

 

Vi har tänkt att bo på samma hotell även nästa gång, vi trivdes bra där & vi vet att vi hittar överallt dit vi ska. Hotellet ligger på gångavstånd till kliniken, så det är perfekt. Det kommer förmodligen att vara vår i Prag när vi ska dit, säkert helt underbart där då. Jag älskar att vara ute & promenera & där kan man vara ute hela dagarna & bara gå & titta på alla fantastiska byggnader & alla människor, sätta sig ner på något café & bara vara för en stund… På kvällen myser man ner sig i sängen & beställer upp lite te eller något annat gott :) . Längtar…

wpid-20131015_174206.jpg

wpid-20131014_204426.jpg

 

 

 

Det är -10 grader ute & solen skiner, så nu ska jag ut på en promenad för att piggna till lite :) . Jag får lite mer energi efter att varit ute, så skönt! Nya krafter & nya tag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu