Semester…

I går hade vi en helt underbar dag här i våran lilla stad, så efter jobbet blev det vardagslyx nere vid sjön. Det var så härligt, vi satt & bara njöt av solen, värmen & utsikten.

wpid-DSC_0889.JPG

Det är alltid mycket folk i farten när solen kommer fram som har picknick eller bara strosar omkring. När det är sånna här fina dagar vill man verkligen ta vara på dom, vi har tyvärr inte så många av dom.

 

wpid-DSC_0891.JPGwpid-DSC_0894.JPG

Nu ska jag ha semester en vecka. Det blir skolavslutning, middagar med släkt & vänner & midsommar såklart :) . Jag ska även skicka iväg tjejerna som åker till Bulgarien på tisdag, jag kan inte fatta att dom är så stora nu så dom åker själva, men det är gruvsamt, jag kommer vara nervös i en vecka. Jag hoppas verkligen att dom får en toppen vecka med mycket sol & bad.

wpid-DSC_0892.JPG

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu