Jobbiga måndag…

Vet inte vad det är idag, känner mig inte alls på topp! Vill bara hem & krypa ner under täcket. Jag känner mig irriterad & lättretlig på det mesta. Det är lite jobbigt med sånna här dagar när man jobbar med människor & inte kan gå undan, det är bara att försöka hålla humöret uppe. Jag börjar dessutom bli less på att vänta nu, tror att det kan vara det som tär på mig. Överallt ser jag gravid magar & små bebisar, blir påmind hela tiden! Jag försöker hela tiden att inte tänka på det men det går inte, önskar att jag bara kunde koppla bort det. Vissa dagar är svårare & idag verkar det vara en sådan dag. Känner mig som den enda i hela världen som har det så här men jag vet att det inte är så, tänk vad många som har det så mycket värre.
Nu ska jag försöka rycka upp mig & vara glad för allt jag har istället :) Alla fina människor runt omkring mig & min underbara familj, Jag älskar er!

Just nu spelar dom min favoritlåt på radion  http://www.youtube.com/watch?v=Gwx4iTRLXG8

Märkligt, men det känns redan lite bättre. Nu har jag fått gnällt av mig lite ;) Tack!

 

 

 

2 Responses to “Jobbiga måndag…”

  1. verro72 says:

    Tack för dina fina ord <3 Jag blir alldeles rörd! Kramar i massor till dig.

  2. Linda says:

    Efter att läst din blogg förstår jag dig ännu mer. Ingen som intecvart i er situation kan nog förstå precis hur det är men du beskriver er situation så bra i din text. Jag känner verkligen med er och jag beundrar er. Försyår att tankarna snurrar och att det inte alltid är lätt att hålla humöret på topp. Du är alltid så go och glad och omtänksam, fortsätt med det för det är den du är, men förstå att det är helt ok att bli arg, ledsen, förbannad, förtvivlad, irriterad osv. Bra att du har bloggen så att du kan skriva av dig. En bra ventil, men ibland kanske man måster få ur sig det muntligt också. Jag kanske inte alltid funnits där för dig som jag borde och som fu kanske behövt, men jag lyssnar gärna på dig och vill stötta dig er.
    Du skriver jätte bra och det är en fin blogg. Kram!!!!! ♥ Linda

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu