Underbara helg…

Helgen har varit härlig, i fredags var vi bjudna på middag & som vanligt hade vi super trevligt! Igår lördag hade Mårten, Cornelia & jag en riktig lyx dag, vi åt en god frukost framför nyhetsmorgon, gjorde oss i ordning & gick ut på stan. Vi kollade runt lite i affärer & fikade panini & lite annat gott :) . Jag tog en promenad, sen hem & fräscha till oss. Vi lyckades till slut komma överens om vart vi skulle gå & äta, det blev en restaurang här i stan som heter Bashiras Kitchen. Det blev ett lyckat val, jätte god mat. Cornelia & jag åt grillad kyckling, vitlöksstuvad färsk potatis med parmesansås, Mårten åt en vedugnsbakad pizza med bl.a. lufttorkad oxfilé & mozzarella.

DSC_0805

 

Vi gick därifrån proppmätta & nöjda. Gick & handlade en STOR påse godis, sen hem för att mysa ner oss i soffan. Härlig lördag :)

Idag har vi inte gjort så mycket, jag vände upp & ner på sovrummet, det behövde en storstädning. Promenad & lite handling. Det blev en grym middag idag också oxfilé, ugnsrostade rotfrukter, smörstekta champinjoner med pepparsås! Mumma :)

DSC_0806

 

 

Nu ska ta mig ett härligt bad, sen blir det nog en film. Helgerna är alldeles för korta, längtar redan efter nästa helg!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu