Ett steg närmare…

Nu har vi äntligen fått iväg provsvaren till kliniken i Prag, så nu inväntar vi svar från dom. Varje gång vi kommer ett steg närmare blir jag lite nervös, det är så nytt & främmande det vi ska göra. Vi trodde vi hade varit med om det mesta i IVF världen, men det hade vi inte. Jag är så spänd på när vi ska få börja behandlingen & hur den går till, vet ingenting. Jag hoppas på ett svar från kliniken till veckan. Jag känner mig verkligen laddad för det här, nu har kroppen fått vilat ordentligt. Tänk vad tiden går fort, det är snart 2 år sedan vi var till Umeå & gjorde vårat sista försök. Så här i efterhand kan jag ångra att vi gjorde som vi gjorde med alla försöken, vi bara körde på hela tiden! Kroppen hann aldrig ta igen sig, jag var fullmatad med hormoner hela tiden & stressad över situationen. Men samtidigt så visste vi inget annat, vi ville ju bara ha ett barn! Vi gjorde allt! Om det inte skulle ha varit bra så tycker jag att läkaren skulle ha sagt det till oss, att vi skulle vänta mellan behandlingarna, för vi frågade faktiskt. Ja ja, gjort är gjort & nu blickar vi framåt… Det här kommer att bli bra :)

Idag har vi fredag & det känns lika härligt varje fredag! Ikväll blir det verkligen fredagsmys, Pauline, Jocke, Cornelia & Mathias kommer på middag. Det är så mysigt när alla är samlade, då mår jag bra! Längtar verkligen tills vi blir ännu fler i familjen, men då måste vi flytta igen om vi ska få plats. Vi har inte så stort kök där vi bor nu, så det är lite små trångt, men mysigt :) . Imorgon ska vi ha mina söta små brors barn, det var så länge sen så det ska bli kul att få vara med dom. det har varit så härligt väder här sista veckan så vi försöker vara ute så mycket som det går, så imorgon blir det en dag i badhusparken med lek, bus & korvgrillning.

TREVLIG HELG!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu