Lever på hoppet…

Nu har vi äntligen fått provsvaren så nu har jag mailat till kliniken & frågat hur dom vill att vi skickar dom, Jag hoppas att de går bra att faxa, det går lite snabbare då. Jag blev faktiskt lite nervös, för nu känns det som att det är på riktigt. Det har varit så långt borta, men nu är det förhoppningsvis inte det. Nu finns det inte så mycket mer än att HOPPAS, hoppas på att det blir våran tur nu!

Helgen har varit ganska lugn, hade en kompis till Mårten på middag i fredags. Har varit ute mycket i det fina vädret. Pappas fru fyllde år igår så det var födelsedags fika hemma hos dom, Pauline & Jocke var också där. Cornelia har varit i Västerås på tävling i helgen & dom kom trea i par, så himla duktiga!!!

Men just ja… jag har glömt att berätta att Mårten är klar med sitt körkort! Han har nu en hel hög med bokstäver på sitt körkort :) GRATTIS!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu