Om livet

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har inte mitt liv alltid varit så lätt. Jag har fått gått igenom många prövningar här i livet. Jag har alltid haft en bra relation med min bror (han är 5 år yngre) & med min pappa & hans fru som alltid ställer upp. Pappa träffade henne för snart 24 år sedan om jag inte minns fel, en härlig människa som man kan prata med om allt. Min mamma är svår, hon började dricka ganska mycket när pappa & mamma skildes, vilket ledde till både små & stora problem. Vissa perioder är värre än andra, de män hon har träffat har samma problem, nu är hon gift med en man sedan 14 år tillbaka & han har stora alkoholproblem. Jag har under den här tiden fått varit mamma åt min mamma, jag har så svårt att bara bryta kontakten med henne, ibland önskar jag att jag kunde. Men när hon är nykter så är hon en bra mamma, tyvärr alldeles för sällan. Det har hänt så mycket under årens gång, så jag har nog glömt hälften. Det har ständigt varit olika bråk med grannar, polisbesök, rättegångar, ja allt man kan tänka sig! Jag förstår inte hur hon orkar… Önskar bara att hon kunde inse att vad mycket bättre allt skulle bli för henne om hon avstod från spriten, men har hon inte gjort det vid det här laget kommer hon nog aldrig göra det.

Jag har världens bästa vänner som har hjälpt mig mycket genom åren, dom betyder så mycket för mig! Ni vet vilka ni är <3. Utan min familj & mina fina vänner så vet jag inte hur jag skulle ha klarat av vissa saker i livet. Jag är så tacksam…

Mina fina döttrar som har fått gått igenom så mycket i livet, ni är bäst! Tillsammans är vi starka <3

Sen har vi min underbara sambo som har gjort så mycket för mig, kan inte tacka dig nog! Tänk vad vi har gått igenom mycket tillsammans under dessa år , du har alltid funnits här för mig & mina flickor. Du kom in i våra liv som en räddande ängel & vi älskar dig för det <3

Jag är ganska säker på att svåra & tuffa saker som jag har fått gått igenom i livet har gjort mig till en starkare människa & jag försöker vara bättre på att berätta om jag mår dåligt. Det värsta man kan göra är att gå & bära på något ensam, förr eller senare håller det inte. Ut med det!

Vad skönt det att få skriva av sig lite om hur man känner, ibland kan det vara så svårt att uttrycka sig i ord, då kan det vara lättare att skriva. Jag har alltid tyckt om att skriva, har jag börjat så kan det vara svårt att sluta, jag måste ofta begränsa mig annars skenar det iväg :)

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu