Snart är julen här…

Idag kör vi första flyttlasset :) , ska bli så skönt. Tänk vilka otroligt hjälpsamma vänner man har som har erbjudit sig att hjälpa till utan att man ens har bett om någon hjälp, blir så glad när man har vänner som ställer upp för en. Sen så har vi min pappa & hans fru som är helt fantastiska, ställer upp i vått & torrt! Tack för att ni finns för oss <3. Ni är underbara allihopa som ställer upp & hjälper oss nu bara några dagar innan jul & allt.

Vi är så gott som klara med julklapparna nu, ska bara fylla på med några saker, men det måste vänta till på lördag av olika anledningar. Den här julen kommer att bli lite annorlunda, men det blir nog bra. På söndag ska vi fira jul hos min mamma tillsammans med min bror & hans familj & sen på kvällen ska vi till min pappa, det ska bli så mysigt. På självaste julafton så ska vi till svärföräldrarna, dom bor några mil utanför stan. Vi ska försöka åka dit i god tid på fm så vi hinner vara där en stund.

De här sista dygnen har jag sovit lite dåligt, så jag har varit så himla trött på dagarna, men det blir lätt så när man har tusen saker som snurrar i huvudet. Snart blir allt som vanligt igen, då ska jag försöka koppla av lite.

Får se hur det blir i natt, kanske våran första natt i nya lägenheten, får se hur mycket vi hinner med i dag. Tack än en gång till familjen & vänner som finns här för oss!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu