Blandade känslor…

Här händer det grejer, igår var äldsta dottern hemma & tömde hennes “flickrum”. Fy, vad det kändes konstigt, att mammas lilla flicka har blivit stor & ska flytta hemifrån. Vi har levt ihop i 20 år, så det känns i hjärtat måste jag säga. Tur att hon inte ska flytta så långt, när vi har flyttat så har vi bara 3 km till varandra. Jag är så glad för hennes skull att hon har fått tag i en toppen kille & att dom trivs så bra ihop. Önskar er all lycka <3.

Nu känns det verkligen som att tiden inte räcker till, har ganska mycket kvar att stå i här hemma & julklapparna är halvklara. Så imorgon blir det shopping för fullt efter jobbet & sen hem & packa. Tur är att när vi sätter igång så rasslar det bara till så är det klart :) !

Jag blir lätt lite förvirrad när de är mycket som händer på en gång, svårt att hålla ordning på allt. Jag har oftast så mycket tankar & funderingar så till slut blir det svårt att hålla isär allt, det blir bara en stor smet i huvudet. Jag vill ha full koll på allt & planerar väldigt långt fram…

Imorgon har yngsta tjejen avslutning, sen har hon JULLOV! Va skönt att få vara ledig i 2 1/2 vecka, fast jag ska inte heller klaga, jag kommer att vara ledig nästan lika länge. Jag ska  försöka ta vara på tiden & bara njuta, pyssla i nya lägenheten & umgås med vänner & släkt. LÄNGTAR…

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu