Söndag igen…

Nu var de ett tag sen igen… Jag har blivit dålig på att uppdatera här, sorry! Jag ska försöka att rycka upp mig. Det har inte hänt så mycket här hemma, vi jobbar & längtar efter lite ledighet. Min kropp skriker efter att få vara ledig! 2 veckor kvar, sen har jag semester i 3 veckor. Det har varit mycket fotboll senaste tiden, både på tv & live :) . Vi har ägnat senaste veckan åt jobb, bilbingo & fotboll, haha :) . I går var jag på Expo Norr med mamma & Cornelia, inte så mycket att se, men mycket god mat. Efter det hem & fixa fika för att bege oss på bingon. Idag tog jag & Pauline en sväng på Expon, sen en fika på Wayne´s´. Känner mig lite halv risig, så nu har jag bäddat ner mig i soffan. Kollar Holland-Mexiko, just nu 0-1-. Kan bli en spännande match :) .

Gänget på bilbingo

wpid-20140628_175509.jpg

 

Jag & tjejerna

wpid-20140628_193933.jpg

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu