Hjälplös…

Det gör så ont i mig när människor som jag bryr mig om & står mig nära mår dåligt. Jag har försökt så länge & så många gånger försökt att hjälpa en nära anhörig men utan resultat. Enligt personen själv så har h*n inga problem utan det är alla andra som har det & så fort jag säger vad jag tycker så blir det bara skit av allting. Så länge jag håller med personen så går det bra. Många säger till mig att jag inte ska bry mig så mycket & inte ödsla så mycket tid & energi på personen, men det är svårt! Jag har försökt, tro mig… men oron finns där att något ska hända & en dag kommer det att göra det, det vet jag. Det är fruktansvärt frustrerande när man är så här hjälplös, jag vill hjälpa men hjälpen accepteras inte! Det är tydligen alla andra det är fel på!

Nu ska jag försöka att inte tänka på det här så mycket, ska koppla av & ta vara på helgen istället.

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu