Vardag igen…

Efter nästan 1 1/2 veckas semester så är jag tillbaka i verkligheten igen. Det är helt otroligt vad man kommer in i jobbet fort, spelar ingen roll hur länge jag har varit ledig. Nu började inte min måndag så himla bra, det var näst intill kaotiskt för ett ögonblick. Jag visste inget om att det skulle komma en vikarie & gå introduktion med mig idag, så när jag är mitt i det så kommer en av mina brukare & är jätte ledsen,  hon ramlat med cykeln & skrubbat upp både ansikte & knän. Det blev lite mycket där ett tag, den ena saken efter den andra, men till slut så ordnade sig allt & dagen blev bra :) .

Efter jobbet strosade jag omkring på stan en stund, sen mötte jag upp Cornelia. Vi gick & handlade middagsmat, idag blev det kycklingsallad med egengjord mangoraja & baguette med vitlöksost, riktigt smaskigt. Efter middagen blev det i vanlig ordning en promenad, helt underbar kväll. Har ett ställe där det växer jätte mycket liljekonvaljer, så jag går förbi där varje dag nu för att se om dom blommar. Det är så nära nu, massor av vita knoppar :) . Har nu kurat ner mig i soffan & mumsar choklad & kollar hockey.

wpid-20140519_184256.jpg

 

wpid-20140518_202334.jpg

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu