Söndag kväll…

Dagarna går för fort när man är ledig, jag hinner inte med… Idag har vi varit & firat Jocke som fyller år. Det bjöds på 3 olika tårtor &  flera sorters kakor :) så mumsigt!

wpid-20140504_150754.jpg

 

Det känns som att jag bara har fikat de här dagarna, men mysigt har det varit :) . Har träffat vänner & familj varje dag, det gillar jag. Eftersom jag har fikat så mycket varje dag så har jag kompenserat det med långa promenader. Kände mig lite onyttig i lördags kväll så jag var tvungen att göra mig en riktig vitamin boost med massa frukt, citron & ingefära. Det var väldigt gott så jag gjorde mer idag :) .

wpid-img_20140503_193133.jpg

 

Nu har jag laddat batterierna  för 3 dagars jobb, sen semester :) . Det ska bli så  skönt!

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu