Flyter på…

I helgen var vi i stugan, vädret var inte det bästa men fisk fick vi :) . Fick två riktigt fina & några lite mindre, men alla var matfisk. Isen är fortfarande riktigt bra, ca 60 cm, så den håller ett tag till.

wpid-20140412_132026.jpg

 

Det har varit mycket motgångar på slutet, jag har pendlat väldigt mycket upp & ner. Vissa dagar mår jag väldigt bra & en del dagar känns allt helt hopplöst, då har jag lust att bara skita i allt! Nu har det ändå flutit på bra i några dagar, så jag hoppas verkligen att det håller i sig. Jag har alltid varit en människa som aldrig har sett några hinder i livet, jag har alltid trott att allt löser sig till slut på något vis. Men när man hela stöter på hinder så börjar man undra… Nu ska jag försöka att vara positiv & inte stressa upp mig över saker. Jag ska varva ner & inte ha tusen saker på gång hela tiden. Det känns väldigt bra att gå hos kuratorn, hon hade på förslag att jag skulle göra en lista på saker som ska göras. Då kan jag stryka eftersom istället för att ha allt i huvudet, då blir allt bara en tjock gröt & jag kan inte fokusera på nånting. Ska kanske sätta mig ner & göra den där listan, den kommer att bli väldigt lång ;) .

Var ute & gick i går kväll & då hade dom påsk pyntat så fint nere i badhusparken, tog en bild (dock lite dålig) men det ser ut som påskkärringen har fastnat i trädet :)

wpid-20140415_195256.jpg

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu