Motgångar…

Jag är så trött & less på att behöva jaga läkare för att få lite hjälp, idag har det varit en sån dag. Vi hade äntligen hittat en som skulle hjälpa oss, men nu är han bortrest när jag behöver en tid, SUCK! Det tar så mycket på krafterna när man hela tiden måste fixa & ordna allt själv. Vart man än vänder sig så får man ett, nej tyvärr det kan vi inte hjälpa till med! Jag fick läkarens mobilnummer av en vän som varit i kontakt med honom så nu har jag skickat ett sms, får se om jag får något svar. Han tycker nog att jag är skit jobbig, men vad gör man inte för att lyckas få igenom något man verkligen behöver.

I lördags var vi på middag & goda vänner, en mycket trevlig kväll <3, tack! Igår var vi ute & njöt av en härlig vårdag, vi gick en långpromenad & fikade i Badhusparken :) . Kvällen tillbringade vi i soffan med en film & en godis skål.

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu