Vilken helg…

Tänk att jag alltid ska vara trött på måndagar… Jag förstår inte det här, man ska vara pigg & utvilad efter en helg men istället så är jag jätte trött. Det har varit full rulle hela helgen, vädret har varit helt fantastiskt!

I fredags drog jag en snabb repa på stan efter jobbet. När jag kom hem så skulle vi fixa & skicka in 2 olika formulär & ett foto på oss till kliniken & naturligtvis så fick vi inte till det, att det alltid ska strula. Till slut med hjälp av Jocke så fick vi till slut iväg allt. Till middag blev det grillat med Pauline & Jocke :) Trevlig kväll!

Pauline

Vaknade upp till ett underbart väder på lördagen så frukost på balkongen & sen fylla i ännu ett formulär som dom skickat från kliniken. När det var klart så gick vi ut på stan, träffade Pauline & Jocke så vi tog en mjukglass med dom & sen gick vi ner till Badhusparken.

skotervattenskoter

När det är fin väder så är det som att hela stan vaknar till liv, det är så härligt.

Lite små nervösa gick vi & väntade på samtalet från Prag & 15.30 så ringde dom. Samtalet tog ca 30 minuter & dom ville verkligen veta allt om våran bakgrund, inge slarv där inte. Nu är det bara att invänta en lämplig donator, vilket kan ta 4-6 månader men vi är i alla fall på gång nu :)

Jag & Mårten firade 6 år tillsammans i lördags, så det firades med Champagne & till middag Oxfilé Provencale, super gott! Kvällen fortsatte tillsammans med Linda & Johan, väldigt trevligt!

champagnemat

I går var vi på kalas i Lugnvik, min brors son fyllde 7 år, stora killen!

alfred

Vi hade en underbar eftermiddag med middag ute på gräset & en cykeltur.

cykel

I natt var jag & hämtade Cornelia, hon har varit på Dans SM i Västerås. Det blev verkligen en lyckad tävling, hon kom 3:a i singel & 4:a i par. GRATTIS!

diplom

Känner mig lite nervös idag för våran koordinator från kliniken ska ringa, alltid pirrigt att prata engelska men det ska nog gå bra :) . Uppdaterar om hur det gick. Ha en bra måndag!

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu