Trött…

Måndag morgon & regnet öser ner, det är grått & trist så det är inte konstigt att man känner sig trött idag. Helgen har rullat på & som vanligt går den alldeles för fort. I fredags var en kompis till mig hos oss, mysigt som vanligt. Pauline & en kompis till henne kom förbi för att sedan dra vidare på partaj på stan :) .

Lördags förmiddagen började med melodikrysset & frukost. Gjorde oss i ordning för att ta en fika med mamma på stan. Hem för att packa ihop lite kläder, sen bar det av till stugan. Helt underbart väder när vi kom fram så vi satt ute en stund, det gäller att ta vara på solen & värmen. Vi var där som en överraskning till min moster & hennes man som skulle komma förbi. Jag har inte träffat dom på snart 6 år & Mårten har inte träffat någon av min släkt på min mammas sida så det var på tiden.

Vi vaknade i tid på söndagen så upp för att ge oss ut på sjön, solen var också framme. Vi hann nog mest bara komma ut på sjön så började det blåsa & solen försvann. Vi kämpade på ett tag men till slut så gav jag upp & började gå mot stugan, insåg ganska fort att det skulle ta ett tag. Det var motvind & jag sjönk ner varje steg jag tog, de andra hade sett det så pappa kom & hämtade mig på skotern så jag fick lift till stugan. Det blev 3 fina rödingar i alla fall :)

 

fjäll 2mårten

 

Tänk att det inte går en enda dag utan att jag tänker på ett barn, jag antar att det är därför jag är så trött. Helt omedvetet så går jag & längtar, väntar & hoppas varje dag! Aldrig får hjärnan vila, alla tankar bara snurrar. Tycker att det är våran tur nu att få det glädjande beskedet, vi har haft alldeles för många motgångar…

längtan

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu