När ska turen vända…

Jag blir tokig!!! Fick mail av våran koordinator på kliniken igår & hon hade inte fått våra provresultat. Hon ville att vi skulle maila tillbaka & skriva tid, datum & hur många sidor vi hade faxat så skulle hon dubbelkolla, jag hoppas verkligen att hon hittar dom. Vill inte vänta längre nu! Varför?

Vi besiktade bilen förra veckan & naturligtvis så gick inte bilen igenom, så det blev ombesiktning. Så idag ska Mårten iväg & köpa nya delar, så tråkigt att behöva lägga pengar på bilen. Tur är att man har en händig man & hjälpsamma vänner, vi slipper iallafall lämna in bilen.

Sen vi flyttade till stan så använder vi bilen betydligt mindre & går nästan vart vi än ska. Det är så skönt, vi sparar pengar & vi får röra på oss :) . Igår var vi bjudna på fika hos Pauline & Jocke, Pauline hade gjort en jätte god bananpaj med en massa gotta i. Vi promenerade dit & hem, så sammanlagt blev det över milen i går. Jag har tur att jag har promenad avstånd till jobbet så det bli ca 4 km varje dag. Jag tycker det är så skönt att promenera i rask takt, då får jag tillfälle att rensa huvudet, det behövs kan jag lova, det är mycket som snurrar där inne ;) .

Nu håller vi tummarna att våra papper hittas & att vi får svar denna vecka!

  Snart är det vår…

 

 

 

One Response to “När ska turen vända…”

  1. Emma says:

    Bloglovinbyte?

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu