Badrum

Mitt dröm badrum ska vara rymligt, med gott om utrymme för familjen. Jag skulle gärna vilja ha ett badrum med både en dusch & ett badkar. Man ska kunna känna ett lugn när man kommer in i badrummet, färgerna ska vara varma & härliga. Det ska finnas hyllor med gott om plats för stora sköna handdukar, stora speglar på väggarna, levande ljus & gröna växter. Badrummet ska vara ett rum där man ska trivas, jag vill kunna ligga i badet länge…lyssna på härlig musik & bara njuta. Varför ska köket vara den självklara mötesplatsen? Om jag hade ett stort & härligt badrum så skulle det bli våran mötesplats i familjen, då kan man fixa till sig medans man pratar & umgås :) tänk vad perfekt!

 

Någonting i den här stilen skulle passa mig.

Sidan som jag länkar till kan ni besöka för att få inspiration & nya ideér.

 

Det här inlägget har jag skrivit för att sponsra den här sidan

http://www.inr.se

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu