Då var det tisdag…

Tisdag kväll & vi myser i soffan med macka & varm choklad. Dagarna går så fort så man hinner knappt med, igår var vi & fikade hos Pauline & Jocke, dom har fått det så fint. Är så glad för deras skull att dom ÄNTLIGEN har fått flyttat in. Nu slipper Pauline bo i en “kappsäck” som hon brukade säga.

Vi hade en bra helg men kallt, natten mellan fredag & lördag var det -32 grader, burr! Vi har ätit & druckit gott hela helgen så vi ska absolut inte klaga. Vi var trots kylan ute i några timmar på lördagen, då var det skönt att komma in & kura ihop sig framför brasan. När vi kom hem på söndag eftermiddag så lagade jag & Cornelia en otroligt god  lasagne med mozarella. När vi stökat undan & myst ner oss i soffan kollade vi på Taken 2, mycket spännande film.

Helgen i lite bilder :)
GetAttachment (4)GetAttachment (5)

 

 

 

GetAttachment (2)

GetAttachment          GetAttachment (1)   GetAttachment (3)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu