Sjuk…

Vaknade upp igår & kände mig helt matt i hela kroppen, frös & hostade. Pendlade mellan 39-40 graders feber hela dagen, hjälpte inte ens med Alvedon. Jag sov i stort sett hela dagen, fattar inte hur man kan sova så mycket. Hur som helst så är inte febern lika hög idag, men jag hostar & har ont i lungorna. Dom ringde från jobbet & ville veta hur länge jag skulle bli borta, men det är svårt att säga. Bara febern är helt borta så kan jag nog jobba med hostan, klarar nog det tror jag.

I lördags hade vi en underbar dag , sov till nästan halv tio sen var det dags för melodikrysset. Efter det träffade vi mamma & hennes man på stan för en fika. Vi handlade lite & sen gick vi hem. Jag bytte om sen tog jag en långpromenad, det var så skönt. När jag kom hem började vi förbereda middagen, våra fina vänner från Torvalla skulle komma. Vi fixade sallad, förberedde efterrätten, gjorde lite tilltugg & skar upp frukt & började med varmrätten som var Ottoman kebab (turkisk gryta). Vi äter alltid den i Turkiet, är så himla god! Det blev en sen natt (brukar alltid bli det när vi träffas), men trevligt hade vi, kortspel & många skratt!

  

Idag har vi 20 minus grader här i Östersund, då längtar man efter värmen. När vi var till Alanya i slutet på september 2012 hade vi sådan hetta hela veckan vi var där, var mer i vattnet än på land. Helt underbart var det i alla fall.

Nu måste jag vila en stund om jag ska bli frisk :)

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu