Snart helg :)

I dag har det varit en stressig dag på jobbet. Jag jobbar med människor som har olika funktionshinder, jag trivs med det jag gör. Jag får ut något av mitt arbete & känner att jag gör nytta. Idag har varit en sådan dag, jag fick så mycket uppskattning av brukarna, då blir man glad. Vi var till pappa & hans fru nu i kväll & fikade, passade på att klippa pappa så han blev fin i håret lagom till jul.

I morgon har vi fredag igen, känns skönt med helg. Vi ska inte ligga på lat sidan i helgen i alla fall, vi ska börja packa ner lite i kartonger, spackla igen lite hål på väggarna, tänkte ge oss på lite julklapps handling & även lite julgodis :) så vi har nog det vi gör i helgen. Nu ska vi lägga oss i sängen & slö titta lite på tv, sen är det dags för John Blund.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu