Härliga lördag

Lördagar är underbara tycker jag, man kan sova på morgonen utan att bli väckt av väckarklockan, sen har man hela dagen på sig att göra något mysigt tillsammans. Idag var vi ner på stan en sväng, fikade på ett av stans mysigaste fik, men det är hopplöst att få ett bord på ett fik en lördag i den här staden. Vi har för lite fik, så jag kanske måste ta & öppna ett ;) . När vi åkte ner på stan så tog vi vägen som går längs med sjön, klockan var då runt 13, då var det ingen is på sjön men man kunde se att det inte var långt borta… & mycket riktigt när vi var på hem ca 2 timmar senare så hade den lagt. Helt otroligt, det var dimma över nästan hela sjön. Var bara tvungen att ta några bilder, det är såna här gånger man inser vad vackert vi bor :)

Vackra Östersund

                                                                                                                

 

Nu ska jag ta & göra mig i ordning, vi är bjudna på middag hos bästa vännerna i kväll. Det ska bli så mysigt, vi har alltid så trevligt när vi umgås. Tiden bara rinner iväg när vi sitter & pratar, så kan nog räkna med en ganska sen kväll/natt :) .

Ha det bäst!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu