Maj…

2 Maj har vi idag, nu känner jag att vi kanske kommer att få sommar här också. Det här blev en knepig vecka, när man är ledig mitt i veckan, så idag har jag måndag. Känns helt okej att det är fredag i morgon & nästa vecka är det 3 dagars vecka för min del, ska inte klaga nu. Jag har tänkt mycket de senaste dagarna (det gör jag i och för sig jämt), men på det här med att gå vidare & byta klinik. Jag tror att vi kommer att bli tvugna att göra det, det känns jätte jobbigt men vi har nog inget val. Varför blir det så här för oss, det ena hindret efter det andra. Det verkar som att allt ska drabba oss, fattar inte varför just vi ska ha sådan otur, men det är verkligen en prövning. Tillsammans är vi starka!

smurf

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu