Värme…

Vilken otrolig värme vi har fått här uppe i Jämtland, det är så underbart. Jag njuter av värmen, så de är lite konstigt att jag bor här uppe där det är kallt & vinter nästan 6 månader per år. Men det är något speciellt med att bo här, det är så otrolig vacker natur här. I går kväll tog vi en promenad & åt en glass på Stortorget, det var liv & rörelse i hela stan. Mitt på torget var det en stor ställning med 2 gungor på, man hissades upp & sen släppte snöret & då gungade det ordentligt :)

wpid-DSC_0860.JPG

Sådana här små storsjöodjur står utplacerade lite överallt i stan i olika färger :)

wpid-DSC_0863.JPGwpid-DSC_0864.JPG

Nu tror jag att vi är klar med alla papper till Prag. Vi mailade i går & frågade om dom behövde något mer från oss, fick svar idag & våran koordinator trodde inte att något fattades nu. Hon skrev att nu var det bara att invänta lämplig donator…

Till mannen i mitt liv

Nu är det våran tur & den här gången ska vi lyckas!

 

One Response to “Värme…”

  1. Linda says:

    Skynda dig du lämplige donator!!! :-) Nu Verro, så håller vi tummarna riktigt håt. Kram

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu