Men nu kanske…

Vågar vi hoppas den här gången??? Vill så gärna göra det, men har blivit besviken förut… Igår tog Mårten mod & ringde till kliniken i Prag. Han fick prata med Pavla som ska vara våran koordinator & mycket riktigt så hade våra mejl hamnat i skräpposten. Hon lovade att höra av sig så fort hon tittat på våra provresultat, nu hoppas jag verkligen att det blir så.

Det har varit ganska mycket senaste veckan, har varit lite ont om tid. Det har varit möten, föreläsning, jobb & mellan det ska man hinna med familjen, vännerna & 40 års kalas, inte konstigt att man blir lite trött ibland. Men jag ska inte gnälla, jag tycker om när det händer saker. Det är nog för att jag inte tänker så mycket då ;) jag är som sagt en grubblare. Vi försöker att vara ute så mycket som möjligt, promenera, cykla eller bara sitta nere vid sjön & må gott. Idag hade Mårten fixat sallad, så vi packade ryggsäcken med lite gotta, fiskespöt & cyklade till ett mysigt ställe nere vid sjön som har blivit “vårat ställe”. En härlig kväll blev det, nu blir det film & mys i soffan.

sjöveronicasjö 2mårten

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu