Sol…

Vaknar upp en måndag morgon & solen skiner, så den här måndagen blev genast mycket lättare :) . Vi har haft en bra helg, med blandad kompott. I fredags var det go middag i vanlig ordning, Cornelia kom till oss så nu är allt som det ska. I lördags så var vi uppe & skuttade vid sju, jag skjutsade Mårten til jobbet. Solen sken & det var en härlig morgon så jag tog en promenad, det är inte många ute en lördag morgon kl halv åtta jag var ganska ensam. Gick sen hem & väckte Cornelia, vi fixade till oss för att bege oss till Sundsvall. Vi hämtade upp Ellinor & sen Pernilla.

Cornelia & Ellinor skulle se Anton Ewald & shoppa inne i Sundsvall & vi for till Ikea & shoppade loss :)

Anton

När vi hämtade upp tjejerna på eftermiddagen så frågade vi om han var bra då fick vi till svar: Nej, han var PERFEKT :) !

När vi kom hem på kvällskvisten hade Mårten gjort en super god pizza till middag.

I söndags tog vi sovmorgon sen upp & iväg till Oviken för att klyva ved. Himla bra träning för armar & överkropp, toppen! Det känns lite i kroppen idag.

matsmårten

 

sjön

 Idag ska vi göra ett nytt försök att kontakta kliniken, något måste ha blivit fel. Nu ska vi ta kort på provresultaten & skicka från Mårtens mejl, ibland händer det tydligen att utländska mejl hamnar i skräpposten, så det kan vara det som hänt. Vi hoppas än en gång att det ska gå bra den här gången & att vi får ett svar lite snabbt nu! Vi har kommit överens om att det här är vårat sista försök att få kontakt med dom, sen byter vi klinik. Så snälla, var med oss den här gången & håll tummarna :) vi behöver det!

Ha en härlig måndag!

 

2 Responses to “Sol…”

  1. verro72 says:

    Tack :)

  2. elin says:

    Jag håller tummarna!

RSS feed for comments on this post. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu