Måndag…

Helgen har varit bra. I fredags lagade jag & Cornelia middagen tillsammans, det blev Penne Marina med örtkryddat bröd & en Gino till efterrätt. Vi bakade choklad muffins med polkaglasyr, mycket goda! Cornelia skulle sen iväg på bio, så Mårten & jag kollade på en film hemma i soffan (jag somnade såklart). I lördags förmiddag så var jag & tjejerna på EM möbler med mamma, hon köpte sig en ny soffa. OJ, vad jag ville ha mycket där, det fanns så otroligt mycket fint som jag skulle behöva :) .  Vi träffade även brorsan & hans familj en sväng. Skjutsade hem mamma, ringde Mårten för att höra om han ville med på en fika & det ville han :) Det är så mysigt när vi är med varandra alla fyra. På kvällen hade vi finaste Linda på middag, så kul att hon kunde, kom på det i sista stund.

mat

I går packade vi väskan med fika & for till Börtnan för att fiska. Vädret kunde vi inte klaga på men fiskarna ville inte visa sig men en härlig dag hade vi i alla fall.

DSC_0808

 

I natt vaknade jag & hade jätte ont i magen , det är ofta jag har ont i magen nu mera. Hade väldigt svårt att somna om sen, när jag till slut somnade så vaknade jag igen. Var lite inne på att jag skulle vara hemma idag, men jag pallrade mig iväg till jobbet. Jag har haft svårt att äta idag & haft som kramp i magen till & från. Jag känner mig trött & kan inte riktigt säga hur jag mår, tror att jag är inne i en period när jag tänker för mycket igen… Stressmage kanske??? Vet inte men mycket beror på omedvetna saker, har ingen riktigt bra förklaring annars. Jag hoppas att jag kan sova i natt, det onda är fortfarande kvar.

 

 

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu